eumaria στο 5o Mediterranean Yacht Show!

Η eumaria θα συμμετέχει και φέτος στo Mediterranean Yacht Show που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο από τις 28 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου.

Η eumaria, μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη σειρά από υφαλοχρώματα και άλλα προϊόντα απαραίτητα για την συντήρηση ενός σκάφους, δεν θα μπορούσε άλλωστε να λείπει από αυτήν την μεγάλη γιορτή του Ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού. Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι τα σκάφη που θα συμμετέχουν το 2018 θα ξεπεράσουν τα 100 σε αριθμό και αυτό θα τοποθετήσει την συγκεκριμένη έκθεση στην κορυφή του κόσμου. Εκεί που αξίζει να βρίσκεται η Ελλάδα και τα ελληνικά προϊόντα & υπηρεσίες!
 
Σημειώστε τις ημερομηνίες και επισκεφθείτε μας στο περίπτερο της eumaria.  Θα χαρούμε να μοιραστούμε τις γνώσεις που έχουμε συλλέξει με το πέρασμα του χρόνου και να παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας. Γνωρίζουμε πραγματικά τι είναι το καλύτερο για το σκαφός σας για αυτό ελάτε να ρωτήσετε τους ειδικούς για συμβουλές!

H Πετρελαιοκηλίδα στον Αργοσαρωνικό και οι συνέπειες στα ύφαλα σκαφών και πλοίων

 

 

Η πρόσφατη διαρροή μαζούτ που προκλήθηκε από το δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ», έχει συνέπειες στον τουρισμό, τη καταλληλότητα των παραλιών, τα παραλιακά καταστήματα, την αλιεία, και γενικά στην οικονομία των τοπικών κοινωνιών που επλήγησαν. Έχει όμως δημιουργήσει προβλήματα και στους ιδιοκτήτες σκαφών, αφού επηρέαζει άμεσα τα ύφαλα τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Δυστυχώς το μαζούτ διεισδύει στα υφαλοχρώματα μειώνοντας τη δραστικότητά τους και σταδιακά στα εποξειδικά αστάρια (ή ακόμη και στο gel coat των πολυεστερικών σκαφών). Τώρα, περισσότερο από ποτέ, τα σκάφη που κινούνται σε αυτήν την περιοχή χρειάζονται τη φροντίδα μας.

 

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

 

Σε όσα σκάφη έχουν προσβληθεί τα ύφαλα από την πετρελαιοκηλίδα, συνίσταται:

 

 - Η ανέλκυση του σκάφους το συντομότερο δυνατό.

 

 - Η χρήση ρούχων μιας χρήσης και η τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ατομικής προστασίας (μάσκα, γυαλιά, γάντια, γαλότσες κλπ).

 

 - Η αφαίρεση με τη βοήθεια σπάτουλας και πανιών του επιφανειακού στρώματος μαζούτ, περισυλλέγοντας τα πανιά και τα απόβλητα προσεχτικά σε σακούλες.

 

- Ο σχολαστικός καθαρισμός με eumaria Thinner 100 με τη χρήση πανιών, περισυλλέγοντας τα πανιά και τα απόβλητα προσεχτικά σε σακούλες.

 

 - Το τρίψιμο των υφάλων μέχρι να καθαριστούν πλήρως, με ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή από την ίσαλο γραμμή και 30-40 cm κάτω από αυτήν.

 

- Η εφαρμογή εκ νέου υφαλοχρωμάτων eumaria ή και ασταριών eumaria ανάλογα με την βαρύτητα του προβλήματος.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

 

Εάν δεν γίνει πλήρης καθαρισμός, τα υπολείμματα μαζούτ θα δημιουργήσουν προβλήματα πρόσφυσης

σε οποιοδήποτε αστάρι ή υφαλόχρωμα εφαρμοστεί. Ταυτόχρονα θα μειωθεί η δραστικότητα των

υφαλοχρωμάτων, λόγω του οτι το μαζούτ επηρεάζει την αποδέσμευση των βιοκτόνων που εμπεριέχουν.

 

Ειδικά τα σκάφη που θα εκτεθούν στη ρύπανση για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 2 εβδομάδες και δεν έχουν καλή αντιδιαβρωτική ή αντιοσμωτική προστασία θα επηρεαστούν περισσότερο. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνεται ασφαλέστερη η αφαίρεση όλων των παλαιών στρωμάτων υφαλοχρωμάτων και ασταριών με eumaria Paint Remover, μέχρι το τελευταίο στρώμα ασταριού ή και του gel coat (για τα πολυεστερικά σκάφη).

Για οποιαδήποτε συμβουλή ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών eumaria στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο  801 1000 800.

 

 

Χορηγία χρωμάτων Eumaria για την συντήρηση του θωρηκτού Γ.ΑΒΕΡΩΦ

Το θωρηκτό Γ. Αβέρωφ είναι άρρηκτα δεμένο με την ιστορία της νεότερης Ελλάδας και, όταν μας ζητήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό να συμβάλλούμε στα απαραίτητα έργα συντήρησής του, η απάντηση ήταν ένα ομόφωνο ναι. Πρόκειται για το μοναδικό δείγμα του τύπου του (θωρακισμένο καταδρομικό) που διατηρείται στον κόσμο και δέχεται 60.000 επισκέπτες ετησίως εκ των οποίων οι 25.000 είναι μαθητές. 

H εν λόγω πρωτοβουλία συμβάλλει κατά τρόπο ουσιαστικό στην ολοκλήρωση αναγκαίων έργων συντήρησης του πλοίου συμβόλου του Πολεμικού Ναυτικού.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βοηθήσαμε στη διατήρηση ενός σημαντικού κεφαλαίου της Ελληνικής Ναυτικής Ιστορίας και ελπίζουμε όσοι το επισκεφτείτε να δείτε τη διαφορά!

EUMARIA SILVER SPONSOR

 

EUMARIA: Silver Sponsor στο Mediterranean Yacht Show, 7-10 Μαΐου 2016, Ναύπλιο.

 

Σας καλούμε να επισκεφτείτε το περίπτερο EUMARIA, στο Mediterranean Yacht Show που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως 10 Μαΐου στο Ναύπλιο. Στην εκδήλωση θα ενημερωθείτε για τη νέα σειρά ναυτιλιακών χρωμάτων EUMARIA που έχουν εφαρμοστεί σε πληθώρα σκαφών στις ελληνικές θάλασσες και θα πληροφορηθείτε διεξοδικά από τους ανθρώπους μας για τη χρήση και τα πλεονεκτήματά τους. Σας περιμένουμε!

 

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.mediterraneanyachtshow.gr/advertise/sponsors

 

 

 

 

Eumaria– Αφοί Γιαννίδη: Χορηγός της 3ης Οικονομικής Διάσκεψης της ΕΕΝΕ.

Η ενίσχυση και ενδυνάμωση του ελληνικού επιχειρείν αποτελεί βασικό μέλημα του Ομίλου Γιαννίδη που στηρίζει ενεργά την προσπάθεια για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας μέσω των δράσεων της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ). Η Ελλάδα είναι πρώτη χώρα στην παγκόσμια ναυτιλία με αξία στόλου 105,6 Δις $, 9η χώρα στον κόσμο με 16.300 χλμ ακτογραμμής, με ναυτιλιακή παράδοση από την αρχαιότητα. Υστερεί μέχρι σήμερα καθώς δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει Ελληνικά ναυτιλιακά χρώματα παγκόσμιας εμβέλειας. O Όμιλος Γιαννίδη το τόλμησε. Δημιουργήσαμε μια Νέα Πρόταση στα Ναυτιλιακά Χρώματα: την EUMARIA.

 

 

©2022 eumaria.com. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD