Δεν στεγνώνει το χρώμα;

Ο χρόνος στεγνώματος επηρεάζεται άμεσα από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες (θερμοκρασία – υγρασία). Να δίνετε μεγάλη προσοχή στους πίνακες στεγνώματος και επαναβαφής που αναφέρονται στον τεχνικό οδηγό. Επίσης η αραίωση των χρωμάτων πρέπει να γίνεται με τον κατάλληλο διαλύτη στη συνιστώμενη ποσότητα. Στα χρώματα 2 συστατικών, να προσέχετε πάντα να γίνεται σωστά η ανάμιξη και να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες χρήσεως.

 

Αραιό χρώμα;

Υπερβολική διάλυση με αποτέλεσμα να τρέχει το χρώμα πάνω στην επιφάνεια. Τρίψιμο και επαναβαφή.

 

Ζάρωμα χρώματος;

Πολύ παχύ στρώμα χρώματος ή βαφή σε ακραίες θερμοκρασίες. Αφαίρεση, καθάρισμα και επαναβαφή.

 

Μπορώ με χρωστικές εμπορίου να αλλάξω το χρώμα του υφαλοχρώματος;

Η προσθήκη χρωστικών αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των υφαλοχρωμάτων.

 

Μπορώ να βάψω σκληρό υφαλόχρωμα πάνω από μαλακό υφαλόχρωμα;

Συνίσταται η αφαίρεση του μαλακού υφαλοχρώματος γιατί πιθανόν να δημιουργηθούν ρωγμές στην επιφάνεια του σκληρού υφαλοχρώματος.

 

Τα Υφαλοχρώματα Eumaria είναι συμβατά με τα προϋπάρχοντα υφαλοχρώματα που έχει βαφτεί το σκάφος;

Είναι συμβατά με όλα τα υφαλοχρώματα του εμπορίου, ίδιας σύνθεσης. Για ολοκληρωμένα αποτελέσματα προτείνουμε πάντα την αφαίρεση του παλαιού υφαλοχρώματος και αστάρωμα με Eumaria Vinyl Primer.

 

Μπορώ να εφαρμόσω οποιοδήποτε υφαλόχρωμα διατίθεται στο εμπόριο;

Όλα τα υφαλοχρώματα που διατίθενται στην Ελληνική αγορά πρέπει υποχρεωτικά να έχουν άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποχρεωτικά να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος ο Αριθμός Έγκρισης Κυκλοφορίας. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα υφαλοχρώματα Ελληνικής παραγωγής, αλλά ακόμα και για τα εισαγόμενα.

 

Μπορώ να ταξιδέψω και να ελλιμενίσω το σκάφος μου σε άλλες χώρες εάν έχω εφαρμόσει τα υφαλοχρώματα Eumaria;

Τα υφαλοχρώματα Eumaria υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και φέρουν έγκριση τύπου από το Lloyd’s Register ως Tin-Free (Ελεύθερα κασσιτέρου).

 

Πόσο υφαλόχρωμα θα χρειαστώ;

 

 

Για περισσότερες τεχνικές συμβουλές και πληροφορίες παρακαλώ στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνείστε στο 801.1000.800.

©2022 eumaria.com. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD